Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Fint kreerat av Hultman

Trav/spel
PUBLICERAD:

Marcus Hultman som numera är banmästare på Färjestad gjorde resan till Borlänge för att köra Mr Creation som tränas av Per C Johansson. Marcus tvekade inte när han fick förfrågan att som enda uppsittning köra Mr Creation. – Nej, jag har kört honom under hela karriären och det är en underbar häst att köra. Han hade riktigt fin form och då är det roligt med trav, sa Hultman som körde sitt tredje lopp för året.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.