Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Mat och konst i Segerstad

Mat & dryck
PUBLICERAD:

För andra gången arrangeras det nu på lördag, den 19 augusti, Mat & konstrunda i Segerstad av Segerstads hembygdsförening med stöd från Region Värmland. Förra Mat & konstrundan 2015 drog nog bortåt 400 besökare, tror arrangörerna, som tappade räkningen efter de 300 första besökarna. Förhoppningen är att man i år ska locka ännu fler besökare. Tanken är att Mat & konstrundan ska återkomma vartannat år.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.