Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Svartmesen den minsta mesen

UPPDATERAD:
PUBLICERAD:

Minstingen liknar mest en talgoxe och trivs helst i barrskogen. På vintern kommer den gärna fram till fågelborden. Antalet svartmesar varierar och vissa år sker invasionslika flyttningar söderut.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Nästa artikel

Oförblommerad rödska på höstkanten