Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

På flykt till Finland

Signerat
PUBLICERAD:

Med höga skatter vill regeringen finansiera bidragen som ständigt har höjts, inte minst i valbudgeten. Detta fungerar dock bara om företagen faktiskt överlever och kan betala skatterna. Det är tydligt på vilken sida om balansgången man vill hålla sig för att säkra både jobb och pengar i statskassan, men finansminister Magdalena Anderssons (S) politik tippar mer och mer över gränsen för vad företagen klarar av, skriver Agnes Karnatz.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.