Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Det har gått troll i Mumindebatten

Ledare
PUBLICERAD:

En förkrossande majoritet av Karlstadsborna är mot en etablering av ett Muminland på Skutberget. Enligt en opinionsmätning som NWT och SVT Nyheter Värmland låtit göra så är 61 procent negativa och bara 18 procent positiva. Även om den uppskruvade debatten pekade i den här riktningen torde det utbredda motståndet ändå komma som en chock för Karlstads politiker, som över blockgränserna satsat stor prestige i den här frågan.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.