Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

M och alliansen vacklar

Ledare
PUBLICERAD:

Trots att det egentligen bara var en fråga som engagerade Vänsterpartiet så beslöt riksdagen i onsdags att införa en särskild förmånsbeskattning för privata sjukvårdsförsäkringar som tillhandahålls av arbetsgivare. Den rödgröna regeringen fick betala priset för Vänsterns stöd i övrigt, men eftersom alla allianspartier och Sverigedemokraterna var motståndare borde det kunnat röstas ned i riksdagen.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.