Bra om Nato av Bringéus

Ledare
PUBLICERAD:
I går överlämnades officiellt Krister Bringéus, ambassadör för Arktis och ledamot av Krigsvetenskapsakademien, Natoutredning ”Säkerhet i en ny tid” till utrikesminister Margot Wallström (S) och försvarsminister Peter Hultqvist (S). Bringéus har gjort ett gediget arbete (över 20 olika länder har besökts och 300 personer intervjuats) och utredningen är ett synnerligen välkommet bidrag i en debatt som i allt för hög grad präglats av önsketänkande och känsloargument från motståndarsidan.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.