Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Ny viktig roll för Almi Värmland

Ekonomi
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:

De små- och medelstora företagens lån har olika struktur och upplägg. Många företag är villrådiga och behöver hjälp. Almi Värmland blir nu det första bolaget i Almi-koncernen som påtar sig rollen som kapitalkoordinator.– Behovet av stöd och hjälp ökar. Alla lån är olika och antalet aktörer som vill låna ut pengar ökar. Vi tänker lotsa företagen rätt i kapitaldjungeln, säger Anna Lundmark Lundbergh, vd i Almi Värmland.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.