Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

En kamp för ett 62-årigt varumärke

Ekonomi
PUBLICERAD:

- När grannbutiken i Forshaga försvann kom tankarna om framtiden för den egna butiken, Roths Kläder. Tankarna övergick snart i handling och vi beslöt att satsa på nya och större lokaler belägna ännu mer centralt, säger Peter Moen, ägare av företaget. - Roths kläder är ett av Värmlands äldsta varumärke för kläder. Det kändes konstigt att ens tänka tanken på nedläggning. Nu kör vi så det ryker.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.