Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Barilla-koncernen har stora planer

Ekonomi
PUBLICERAD:

Världens största knäckebrödsfabrik i Filipstad kan bli större. Italienska Barillakoncernen planerar att bygga ut fabriken. Samtidigt kommer varumärket Wasa att bli globalt. – Vi har snart nått kapacitetstaket och behöver utöka. Detta med tanke på de framgångar knäckebrödet har ute på marknaden. Vi hoppas på ett positivt beslut från ägarna, säger Tommy Mohlin, chef för fabriken i Filipstad

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.