Ipeer expanderar och nyanställer

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Banker, stora börsnoterade bolag, spelbolag och offentliga verksamheter har lagt ut driften av sin dataverksamhet till den stora säkerhetsanpassade datahallen, där över 4 000 servrar är placerade. Det handlar om hjärtat i IT-företaget Ipeers verksamhet i Karlstad. – Vi står mitt upp i en expansion som innebär ökad omsättning, fler anställda och starten av ett helt nytt företag, säger Johan Hedlund, vd i Ipeer och Apple Wise, som är det familjeägda moderbolaget.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.