Hoppa till huvudinnehållet

LISTA: Här är veckans konkurser i Värmland

Publicerad:
Foto: Christine Olsson/TT

Vill du veta om företag som har gått under i Värmland senaste tiden?

Här är veckans lista:

Barbershop Alin Style AB

Barbershop Alin Style AB med Khalid Islam Khalid Khalid i ledningen har försatts i konkurs i Arvika. När företaget startades var beskrivningen att "Aktiebolaget ska bedriva frisörsverksamhet, försäljning av hårvårdsprodukter.". Företaget registrerades 2022-02-09, konkurs inleddes 2024-02-06.

Em Karlstad AB

Em Karlstad AB leddes av Jenny Nordlund i Karlstad. När företaget startades var beskrivningen att "Bedriva möbelförsäljning och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2010-12-20 och konkursen inleddes 2024-02-07.

Fixit i Värmland AB

Fixit i Värmland AB med Sebastian Hansson och Jessica Kratz i ledningen har försatts i konkurs i Karlstad. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget skall bedriva städverksamhet, lokalvård, fönsterputsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2017-11-02, konkurs inleddes 2024-02-02.

Wärmlands Mark och Entreprenad AB

Wärmlands Mark och Entreprenad AB leddes av Fredrik Olsson och Markus Olsson i Arvika. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget ska bedriva bygg- mark- och anläggningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2022-05-25 och konkursen inleddes 2024-02-02.

Wermlands Brygghus AB

Wermlands Brygghus AB leddes av Hans Skan, Uni Matthias Erlendsson Diego och Anders Tinfors i Kristinehamn. När företaget startades var beskrivningen att "Företaget ska bedriva tillverkning och försäljning av drycker samt därtill hörande tjänster såsom ex. vis dryckesprovningar.". Företaget registrerades 2016-12-12 och konkursen inleddes 2024-02-09.

Artikeltaggar

Nya företagNäringsliv

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.