Hoppa till huvudinnehållet

Storförlust för Grums - 1-7 mot Leksand

Publicerad:

Grums hade en riktigt tung match borta mot Leksand, och förlorade med hela 1-7 (0-3, 1-2, 0-2) i J18 Region väst herr i ishockey.

Leksand spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av August Lissel, Torkel Jennersjö och Rocky Langvardt. Efter 3.43 i andra perioden ökade Leksand på till 4-0, återigen genom August Lissel.

Med 4.32 kvar att spela av perioden kunde Mio Kjörsträd- Öqvist göra 4-1 för Grums.

Leksand ökade ledningen till 5-1, återigen genom August Lissel efter 17.21. Leksand fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Daniel Floryk och Neo Karling.

Leksands Lukas Schünzel hade tre assists.

Med en omgång kvar är Leksand på andra plats i tabellen, medan Grums är på tionde plats.

Söndag 10 december 13.00 spelar Grums hemma mot Valbo J18 i sista omgången.

Artikeltaggar

Grums IK HockeyIshockeyJ18 Region västLeksands IFTegera Arena

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.