Hoppa till huvudinnehållet

Ung tjej larmar om trasiga lampor på Kronoparken: ”Känner mig betydligt otryggare”

Publicerad:
Som ung tjej känner jag mig normalt sett aldrig otrygg på Kronoparken, men för andra vintern i rad resulterar trasig belysning i att jag känner mig betydligt otryggare än vanligt, skriver insändarskribenten. Genrebild.
Som ung tjej känner jag mig normalt sett aldrig otrygg på Kronoparken, men för andra vintern i rad resulterar trasig belysning i att jag känner mig betydligt otryggare än vanligt, skriver insändarskribenten. Genrebild. Foto: Claudio Bresciani / TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Resultatet av trygghetsmätningen 2023 visar att boende på Kronoparken känner sig säkrare i sina bostadsområden.

Jag bor på Kronoparken, en otroligt trivsam stadsdel med gemenskap och mycket boende för pengarna. Som ung tjej känner jag mig normalt sett aldrig otrygg på Kronoparken, men för andra vintern i rad resulterar trasig belysning i att jag känner mig betydligt otryggare än vanligt.

Jag bor på Posthornsgatan och runt mitt hus är är fyra av fem stolpbelysningar trasiga, vilket gör att det är kolsvart utanför entrén samt på vägen till soptunnor och parkering. Även runt centrum är samma lampor släckta nu som förra vintern. Jag framförde detta till såväl hyresvärd som kommunen förra vintern, men än har ingenting skett, vilket gör mig som hyresgäst och kommuninvånare besviken!

Boende på Kronoparken

Artikeltaggar

KronoparkenParkeringSamhälleVinter