Hoppa till huvudinnehållet

Ny ägare tar över gård i Sunne Västra

Publicerad:

Gunni Violet Kristina Westerlund, 77, är ny ägare till lantbruksfastigheten på Stöpafors 53 i Sunne Västra.

Tidigare ägare var Nils Steffen Westerlund. Ägarskiftet blev klart i augusti 2023. Gården omfattar ett hus med boyta på 100 kvadratmeter, åkermarker på 4 hektar och skogsmarker på 58 hektar (samt ett skogsimpediment). En ekonomibyggnad på 402 kvadratmeter finns också på fastigheten.

Lite mer än en kilometer därifrån såldes för 13 månader sedan en fastighet, på Stöpafors 124. Där landade priset på 795 000 kronor för byggnader på totalt 596 kvadratmeter.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSunneSunne kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.