Hoppa till huvudinnehållet

I NATT: Grannbråk slutade i slagsmål – två män anmäler varandra

Publicerad:
De två männen har anmält varandra för misshandel.
De två männen har anmält varandra för misshandel. Foto: Johan Nilsson/TT

Två män, i 30 respektive 20-årsåldern, är misstänkta för misshandel mot varandra.

De två är grannar som ska ha börjat slåss efter att ha blivit osams.

Polis larmades till en bostad i Hagfors strax efter midnatt under natten till tisdag, med anledning av ett bråk mellan två grannar. Två män, den ena i 30-årsåldern och den andra i 20-årsåldern, är misstänkta för misshandel mot varandra.

Ambulanspersonal har undersökt de båda männen på plats men polisen har inga uppgifter som säger att någon behövde uppsöka sjukhus. Vad de ska ha bråkat om är ännu oklart.

Christina Hallin, polisens pressinformatör.
Christina Hallin, polisens pressinformatör. Foto: LARS HEDELIN

– En patrull har varit på plats och pratat med de inblandade. Det har delats ut en del slag och liknande, och bägge är anmälda och motanmälda. Varför de har blivit osams vet jag inte, utredningen får visa vad som har hänt, berättar Christina Hallin, presstalesperson på polisregion Bergslagen.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättChristina HallinHagforsMisshandelSjukhusSlagsmål

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.