Hoppa till huvudinnehållet

29-åring startar nytt hälsoföretag i Årjäng

Publicerad:

Den 20 november registrerades det nya bolaget Motionliving hos Bolagsverket.

De har sitt säte i Årjäng och ska enligt deras uppgifter syssla med "försäljning via E-handel med produkter inom följande områden: Hem förbättring: Luftfuktare, alarmklocka, robotdammsugare". Ägare är Zack Larsson, 29 år.

MotionLiving

Full verksamhetsbeskrivning för Motionliving: "Försäljning via E-handel med produkter inom följande områden: Hem förbättring: Luftfuktare, alarmklocka, robotdammsugare. Hem dekoration: Tavla, spegel, hylla. Hem belysning: LED, inomhus- och utomhuslampor, smart LED. Smycken och klockor: Armband, halsband, ringar. Hälsa och hudvård och hår: Orala vitaminer, hälsosamma oljor för hud och hår, elektroniska hud och hår apparater. Barnleksaker och bebis relaterade produkter: Gosedjur, batteridrivna barnleksaker, nappflaska."

Artikeltaggar

ÅrjängNäringslivNya företagVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.