Hoppa till huvudinnehållet

OD Engineering AB: Här är årsredovisningen för 2022

Publicerad:

OD Engineering AB under 2022. Här är de viktigaste siffrorna. Företagets omsättning är drygt 5,2 miljoner kronor, en ökning på 37,1 procent från föregående år. Resultatet före skatt är ungefär 200 000 kronor. Det är en ökning med omkring 450 000 kronor.

Rörelseresultatet går från ett underskott på cirka 250 000 kronor till ett överskott på ungefär 200 000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 3,6 procent, som är bättre än 2021. Då var rörelsemarginalen negativ, 6,8 procent i minus.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen arkitekt- och teknisk konsultverksamhet; teknisk provning och analys är motsvarande snitt 19,1 procent.

Fakta om Od Engineering

Od Engineering grundades 2018. Bolagets huvudbransch är övrig teknisk konsultverksamhet.

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Od Engineering det tredje största företaget inom sin specifika bransch i Värmland, som är övrig teknisk konsultverksamhet.

Företaget är också det 329:e största i landet. Det finns åtta företag i samma bransch i Värmland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.