Hoppa till huvudinnehållet

Nykvist Trade AB: Här är årsredovisningen för 2022

Publicerad:

Nykvist Trade AB under 2022. Här är de viktigaste siffrorna. Verksamhetens omsättning ökar med 2,2 procent och blev 2022 cirka 14,5 miljoner kronor. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, cirka 350 000 kronor mot cirka 500 000 kronor.

Rörelseresultatet minskar med 300 000 kronor till omkring 400 000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 2,8 procent, som är lägre än 2021. Då var rörelsemarginalen fem procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen parti- och provisionshandel utom med motorfordon är motsvarande snitt 5,1 procent.

Fakta om Nykvist Trade

Huvudbranschen för Nykvist Trade är partihandel med jordbruksmaskiner och -utrustning. Redovisningsperioden löper från september till augusti.

Så ser branschtoppen ut

Nykvist Trade har den sjunde högsta omsättningen i Värmland i sin specifika bransch, som är partihandel med jordbruksmaskiner och -utrustning.

Det finns 13 företag i samma bransch i Värmland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Företaget är också nummer 226 i landet.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivSunne kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.