Hoppa till huvudinnehållet

Jansson Polyuretan Entreprenad AB: Här är årsredovisningen för 2022

Publicerad:

Jansson Polyuretan Entreprenad AB under 2022. Här är de viktigaste siffrorna. Omsättningen i företaget är drygt 5,1 miljoner kronor, en ökning med nio och en halv procent. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, omkring 300 000 kronor mot omkring 500 000 kronor.

Rörelseresultatet minskar med omkring 150 000 kronor till cirka 450 000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 8,7 procent, som är lägre än 2021. Då var rörelsemarginalen 12,3 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet är motsvarande snitt 6,8 procent.

Fakta om Jansson Polyuretan Entreprenad

Jansson Polyuretan Entreprenad grundades 2018. Bolagets huvudbransch är andra bygginstallationer.

Så ser branschtoppen ut

Jansson Polyuretan Entreprenad har den 21:a högsta omsättningen i Värmland i sin specifika bransch, som är andra bygginstallationer.

Det finns 24 företag i samma bransch i Värmland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Företaget är också nummer 696 i landet.

Artikeltaggar

Arvika kommunBokslutNäringslivVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.