Hoppa till huvudinnehållet

Goldstorm AB: Här är årsredovisningen för 2022

Publicerad:

Goldstorm AB under 2022. Här är de viktigaste siffrorna. Verksamhetens omsättning minskar med 8,8 procent och blev 2022 knappt 6,3 miljoner kronor. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, cirka 300 000 kronor mot ungefär en och en halv miljoner kronor.

Rörelseresultatet sjunker med knappt 1,2 miljoner kronor till cirka 300 000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 4,7 procent, som är lägre än 2021. Då var rörelsemarginalen 21,1 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen reklam och marknadsundersökning är motsvarande snitt 8,7 procent.

Fakta om Goldstorm

Goldstorm grundades 2017. Bolagets huvudbransch är reklambyråverksamhet. Redovisningsperioden löper från april till mars.

Företaget har fem anställda, enligt årsredovisningen, vilket är en fler än föregående redovisningsår.

Styrelseordförande är Linda Maria Christina Ohlson Smith (50).

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Goldstorm det åttonde största företaget inom sin specifika bransch i Värmland, som är reklambyråverksamhet.

Företaget är också det 782:a största i landet. Det finns 18 företag i samma bransch i Värmland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.