Hoppa till huvudinnehållet

Bråk på bensinstation i Karlstad – a-traktorförare rattfull

Publicerad:
En bråk utbröt under natten på en bensinstation i Karlstad.
En bråk utbröt under natten på en bensinstation i Karlstad. Foto: Kajsa Juslin

Polisen har under natten ryckt ut på flera fall av misshandel i länet. Dessutom misstänks en a-traktorförare under 18 år för rattfylla.

Ynglingen stoppades i sitt fordon strax efter 23-tiden i Säffle. Vid nykterhetskontroll blåste föraren positivt och fick följa med polisen för provtagning. Ynglingens vårdnadshavare kontaktades också av polisen.

I Karlstad kontrollerades en 25-årig man på en krog vid 00.49. Mannen misstänks nu för brott mot knivlagen samt narkotikabrott eget bruk. Mannen medtogs till polisstationen för provtagning men släpptes sedan.

Tre fall av misshandel har rapporterats under natten i länet. I Torsby har en man i 18-årsåldern behövt uppsöka sjukvård efter att ha misshandlats av en 40-åring vid 02-tiden. Skadeläget är okänt.

I Karlstad har polisen tagit upp en anmälan samt en motanmälan om misshandel i anslutning till en krog. De inblandade är två kvinnor i 20-årsåldern.

I Karlstad blev det vid 03.50-tiden bråk vid en bensinstation i Karlstad. Två män och en kvinna ska ha blivit osams, och en misshandelanmälan har upprättats. Skadeläget är okänt.

Strax innan 04-tiden skedde dessutom en singelolycka på Hamngatan i centrala Karlstad. En bil körde ner en lyktstolpe, och en man i 60-årsåldern misstänks för vårdslöshet i trafik.

– Det har varit många alkoholrelaterade ärenden, men vi har inga frihetsberövade, säger Anders Dahlman, presstalesperson vid polisen i region Bergslagen.

Bil körde in i lyktstolpe

Artikeltaggar

BrottBrott mot knivlagenBrott, lag och rättHamngatanKarlstadMisshandelNarkotikabrottSäffle

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.