Hoppa till huvudinnehållet

Björkås ny serieledare efter seger

Publicerad:

Björkås slog Vålberg U hemma med 7-2 och är ny serieledare i division 5 Värmland östra herr i innebandy efter sex spelade matcher, en poäng före Kristinehamn U. Vålberg U ligger på femte plats i tabellen.

Segern var Björkås femte på de senaste sex matcherna.

Fredag 1 december 19.30 spelar Björkås hemma mot Kristinehamn U. Vålberg U möter Kristinehamn U borta i Brogårdshallen fredag 24 november 20.00.

Artikeltaggar

BK VålbergColorama ArenaDivision 5 Värmland östraIBK BjörkåsInnebandy

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.