Hoppa till huvudinnehållet

Att padeldöden skulle slå till i Karlstad var lika säkert som amen i kyrkan

Publicerad:
Det som hände nu var helt förväntat och jag var förvånad att padelhallar poppade upp som svampar ur jorden, det kändes inte rimligt och det var det inte heller, skriver insändarskribenten.
Det som hände nu var helt förväntat och jag var förvånad att padelhallar poppade upp som svampar ur jorden, det kändes inte rimligt och det var det inte heller, skriver insändarskribenten. Foto: Anders Wiklund/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Läser i NWT att några är förvånade över att flugan med padel dog så fort. Själv är jag inte ett dugg förvånad.

Motorikonen ”Flash” om padelhallsdöden i Karlstad: ”Vafan hände?”

Det finns inte underlag för fler sporter att existera i stor skala. Folk hinner inte med allt. Tyvärr är det både privatpersoner, företag och kommuner som är alltför snabba att hoppa på nya grejer och bygga banor och hallar så snart som det blir en hajp. Men nästa gång det händer, vänta åtminstone tre år för att se om det är bestående eller inte. Det som hände nu var helt förväntat och jag var förvånad att padelhallar poppade upp som svampar ur jorden, det kändes inte rimligt och det var det inte heller.

Paddlar hellre

Artikeltaggar

PadelSport