Hoppa till huvudinnehållet

Gåva till Centrumkyrkans ungdomsverksamhet

Publicerad:
Carina Planting-Gyllenbåga, Rebeckalogen, pastor Joakim Göteborg, föreståndare Ann-Britt Lövhall, kassör Lennart Järlesjö och diakon Birgitta Lund.
Carina Planting-Gyllenbåga, Rebeckalogen, pastor Joakim Göteborg, föreståndare Ann-Britt Lövhall, kassör Lennart Järlesjö och diakon Birgitta Lund. Foto: Privat

Rebeckalogen nr 18 Selma Lagerlöf i Karlstad har överlämnat en gåva på 10 000 kronor till Centrumkyrkan i Säffle och deras ungdomsverksamhet. På bilden ses Carina Planting-Gyllenbåga, Rebeckalogen, pastor Joakim Göteborg, föreståndare Ann-Britt Lövhall, kassör Lennart Järlesjö och diakon Birgitta Lund.

Artikeltaggar

CentrumkyrkanFritid och livsstilGåvorKarlstadRebeckalogenSäffle

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.