Hoppa till huvudinnehållet

NWT-gruppen firade jubilarer

Publicerad:
Några av NWT-gruppens jubilarer.
Några av NWT-gruppens jubilarer. Foto: Mikael Rothsten

På onsdagen firade NWT-gruppen årets jubilarer och pensionärer. De uppvaktade har varit anställda 10 respektive 25 år, är nyblivna pensionärer eller fyller 50 under innevarande år.

Anställda 10 år: Magnus Henriksson, Anna Närman, Lars-Mikael Björkman, Liselott Olsson, Linus Andersson, Erik Carlqvist, Jenny Sondell, Alexander Andrén, Niklas Ljung, Maria Persson, Dennis Hjelman, Linus Andersson och Karin Hjellström.

Anställda 25 år: Mats Andersson, Agneta Bååth, Daniel Lundström, Björn Mildh, Björn Johansson, Fransisco Gomez-Carmona, Lars-Gunnar Ivarsson, Maria Olsson, Tomas Sandberg, Susanne Johansson, Henrik Sundbäck, Ingmarie Basth och Peter Essnert.

50-åringar: Jessica Södersten, Anna Sims, Carl Edlom, Lena Lindhé, Daniel Gålbom, Mario Kovacevic, Kent Sjögren, Göran Persson, Anna Warner, Timothy Griffiths, Åsa Lord, Camilla Bergström, Stefan Ask, Patrik Hermansson, Joakim Nyqvist, Anders Haglund, Johanna Linusson och Christer Andersson.

Pensionärer: Mats Andersson, Britta Staake, Matz Jansson, Hans-Åke Henriksson, Claes Österman, Sven-Erik Svensson och Ulla Jonsson.

Artikeltaggar

ArbeteJubileumNWT Gruppen AB

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.