Hoppa till huvudinnehållet

Från Let’s dance till Terrassen i Karlstad: ”Skapar något nytt och unikt”

Publicerad:
Reporter Lena Richardson
Lena Richardson
lena.richardson@nwt.se
Dansaren Tobias Wallin gästar Karlstad i en föreställning i Mariebergsskogen på fredagskvällen den 6 oktober.
Dansaren Tobias Wallin gästar Karlstad i en föreställning i Mariebergsskogen på fredagskvällen den 6 oktober. Foto: FREDRIK SANDBERG /TT

Två dansare möts på Terrassen i Mariebergsskogen: en känd från Let´s dance, en från Kungliga baletten.

The Room är föreställningen som berättar om själva livet.

Tobias Wallin ligger bakom konceptet ”v/s versus” som är grunden för mötet mellan balett och ballroom som nu landar i Karlstad.

Han blev rikskänd i TV4 som Let´s dance-partner till bland andra Dilba och Kishti Tomita. Nu är han på turné med klassiska balettdansösen Katariina Edling, med meriter från Kungliga baletten.

De gästar Terrassen i Mariebergsskogen under fredagskvällen med föreställningen The Room. En romantisk afton med mat och dans i två akter utlovas.

”Om passion, om känslor och om längtan för något nytt. Det är en berättelse om livet, om kärlek och om besvikelser. En berättelse om hur ett oväntat möte kan skapa något nytt och unikt”, skriver Riksteatern om föreställningen.

Arrangör för Karlstadsbesöket är Riksteaterföreningen i Karlstad.

Hervors pussel klart: här är teaterhösten i Karlstad

Artikeltaggar

BerättelserDansFöreställningarKarlstadKarlstads riksteaterföreningKishti TomitaKändisarMariebergsskogenNöje/KulturRiksteaternRiksteatern VärmlandStockholmTobias WallinTV4

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.