Hoppa till huvudinnehållet

Västanvik vann klart mot Arvika på Granevik

Publicerad:

Redan i första halvlek tog Västanvik greppet om hemmamatchen mot Arvika på lördagen. Och i andra halvlek utökades 1-0-ledningen och matchen i division 4 Värmland herr i fotboll slutade 3-1.

– En skön seger som gör att vi av egen kraft säkrat division 4 spel även nästa säsong. Matchen var återigen en historia där bollen verkligen inte ville in, 1-0 stod sig rätt länge. Förlösande 2-0 kom i minut 71, då kändes det som det var klart, trots att Arvika reducerade med 6 minuter kvar av matchen, tyckte Västanviks tränare Cesar Acuna, efter matchen.

Arvikas tränare Christian Berntsson:

– Vi i Arvika är inte påkopplade i dagens match tyvärr. Västanvik tycker jag inte heller är bra men de vinner tack vare att de har bättre inställning. Att match lever så länge som den gör får vi tacka vår målvakt Thomas Olsson för. När vi gör 2-1 i 85:e så kändes det som vi faktiskt kunde få med oss en pinne. Nya tag nästa lördag då vi avslutar säsongen med derby mot Töcksfors. En rolig match.

Johan Bjuremo, Sebastian Rahm och Colin Ram gjorde målen för Västanvik, medan Viktor Eriksson nätade för Arvika.

Med en omgång kvar är Västanvik på sjunde plats i tabellen, medan Arvika är på nionde plats.

I nästa match möter Västanvik Sunne borta och Arvika möter Töcksfors hemma. Båda matcherna spelas lördag 7 oktober 15.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollGranevikIK Arvika FotbollVästanviks AIF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.