Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Bjälverud på bortaplan mot Västanvik U

Publicerad:

Bjälverud vann mötet med Västanvik U borta med 4-1 (3-0) på lördagen i division 7 Värmland nordöstra herr i fotboll.

Bjälveruds spelare Johan Nilsson tyckte till om matchen:

– Vi avslutar säsongen på ett bra sätt. Det var väldigt synd att två lag drog sig ur serien, det gjorde så vi tappade 7 poäng. Vi förlorade mest av alla lag på det och hade med stor sannolikhet hamnat på andraplatsen i tabellen. Samtidigt så har vi oss själva att skylla såklart, då vi förlorar ett par matcher som vi ska vinna. Så det är bara att gratulera våra motståndare som hamnade högre än oss i tabellen.

Segern var Bjälveruds fjärde på de senaste fem matcherna.

Bjälverud började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Mohsen Hosseini till.

Laget ökade ledningen till 0-2 i 24:e minuten, genom Johan Nilsson.

Bjälverud ökade ledningen till 0-3 efter en knapp halvtimmes spel, på nytt genom Mohsen Hosseini. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Dirar Olsson Chebi och reducerade åt Västanvik U. Fler mål än så blev det inte för Västanvik U.

Men med fem minuter kvar att spela ökade Bjälverud ledningen genom Johan Nilsson på straff. 1-4-målet blev matchens sista.

Resultaten i sista omgången betyder att Västanvik U slutar på sjunde plats i tabellen, och Bjälverud på fjärde plats.

Artikeltaggar

Bjälveruds IKFotbollGranevikVästanviks AIF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.