Hoppa till huvudinnehållet

Strömtorp B vann – och toppar tabellen

Publicerad:

Segern mot Alkvettern på hemmaplan innebär att Strömtorp B nu är serieledare i division 6 Värmland östra herr i fotboll, två poäng före Villastaden. Villastaden har dock en match mindre spelad. Strömtorp B vann med 8-1 (5-1). Alkvettern ligger på fjärde plats i tabellen.

Alkvetterns tränare Peter Philipsson:

– Bara lyft på hatten till Strömtorp. De är grymt effektiva framåt men det ska de väl vara också. Vi gör faktiskt en riktigt, riktigt bra match. Även om siffrorna säger något annat.

Segern var Strömtorp B:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Pontus Nyqvist gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Johan Svedjeås 2, Isak Bergdahl Gustafsson, Zana Hawez Omar och Johannes Ishak, enda målskytt för Alkvettern blev Sebastian Koljonen Emanuelsson.

Artikeltaggar

Alkvetterns IKDivision 6 Värmland östraFotbollStora VallaStrömtorps IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.