Hoppa till huvudinnehållet

Immetorp fixade en poäng mot Woody's 2

Publicerad:

Woody's 2 ledde med 2-0 efter första halvlek borta mot Immetorp i division 6 Värmland östra herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Immetorp in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 3-3.

– En ganska typisk derbymatch, med ganska mycket känslor. Vi är jättestolta över killarna som tog tag i det i andra halvlek och kom tillbaka två gånger om. Plus till samtliga krigare idag, kommenterade Immetorps tränare Pär Warnqvist efter matchen.

Victor Augustsson, Casper Axelsson och Jacob Tagelius gjorde Immetorps mål, medan Agit Akalp, Abubakar Ali Guled och Patrick Gustafsson stod för gästernas målgörande.

Det här var Immetorps fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Immetorp slutar på sjätte plats, och Woody's 2 på åttonde plats.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollImmetorp BKKällmossenWoody's FC 2

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.