Hoppa till huvudinnehållet

Granbergsdal 2 äntligen segrare igen

Publicerad:

Spelarna i Granbergsdal 2 fick äntligen njuta av en seger igen, efter 4-3 (2-1) hemma mot Storfors. Segern var den första efter sex matcher i rad utan seger i division 7 Värmland östra herr i fotboll.

Storfors tränare Per-Axel Larsson om matchen:

– Det var en väldigt underlig match där vi först fick matchen avbruten efter 60 minuter. Sen återupptogs matchen några veckor senare och vi hade då underläge med 2-4 med 30 minuter kvar att spela. Vi gör det väldigt bra de sista 30 och har bud på 4-4 men det ville sig inte riktigt.

Victor Wåhlén gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Yahya Hamuud Nuur och Elias Hedlund, målen för Storfors gjordes av Jonas Bjurbäck, Faozi Mohammed och Liam Åslund Johansson.

Granbergsdal 2 har en seger, tre oavgjorda och en förlust och 8–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Storfors har två vinster och tre förluster och 12–11 i målskillnad. Det här var Granbergsdal 2:s fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Storfors tredje uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Granbergsdal 2 på sjätte plats i tabellen, medan Storfors är på fjärde plats.

Granbergsdal 2 möter Skoghall 3 i nästa match borta söndag 1 oktober 11.00. Storfors möter samma dag Ölme 2 borta.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland östraFotbollGranbergsdals IFKemab ArenaStorfors FF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.