Hoppa till huvudinnehållet

Seger för Rävåsen 2 mot Kristinehamn efter sent avgörande

Publicerad:

Efter en mållös första halvlek, tog Rävåsen 2 hem segern i matchen i division 3 Värmland dam mot Kristinehamn efter en stark andra halvlek. Tisdagens match slutade 3-1 till Rävåsen 2.

– I första halvlek är vi lite passiva både offensivt och defensivt vilket vi pratar om i halvtidsvilan. Tjejerna går ut i andra och visar att de tar till sig det vi pratar om. Vi får mer kreativitet i anfallsspelet och visar en riktig krigarinställning och det ger utdelning, kommenterade Rävåsen 2:s ledare Matilda Dahlman.

Kristinehamns tränare Maria Hedman om matchen:

– Energi, spelglädje, fokus, ansvar i försvar och anfall! Många spelalternativ och en härlig vilja och inställning. Så kul att som ledare få stå vid sida och njuta av fint spel. En av de bästa matcherna denna säsong ett riktigt gött lagarbete. Har varit kul att följa tjejernas utveckling och jag tycker att det har hänt mycket positivt med laget. Ett mer och mer sammansvetsat gäng som har kul tillsammans på plan.

Rävåsen 2:s mål gjordes av Helin Faraj, Nellie Gustafsson och Wilma Holgersson. Jennifer Lid Nilsson stod för Kristinehamns enda mål.

Med en omgång kvar är Rävåsen 2 på sjätte plats i tabellen, medan Kristinehamn är på åttonde plats.

I nästa match möter Rävåsen 2 Degerfors 2 borta på söndag 1 oktober 11.00. Kristinehamn möter Råtorp lördag 30 september 11.00 hemma.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandFotbollIFK Kristinehamn FotbollKilsta IPRIK Karlskoga

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.