Hoppa till huvudinnehållet

650 000 kronor för fastigheter i Malung

Publicerad:

Försäljningen av bostadsmarker på Älgsjöselen i Malung är nu klar.

Ny ägare är Maria Ulrica Ähdel, 44 år, från Borlänge, och säljare är Anna Brita Nilsson. Ägarskiftet blev klart i september 2023 och priset blev 650 000 kronor. Försäljningen inkluderar två tomter på vardera 1506 och 996 kvadratmeter.

Nyligen såldes en tomt precis i närheten, på Älgsjöselen 59. Priset för den blev 750 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenDalarnas länFastighetsaffärerMalungMalung-Sälen kommun

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.