Hoppa till huvudinnehållet

Ilyas Hamuud Nuur det stora utropstecknet för Woody's 2

Publicerad:

Woody's 2 besegrade Nykroppa hemma i division 6 Värmland östra herr i fotboll med 6-2 (4-0). Men snackisen var Ilyas Hamuud Nuur – som gjorde ett hattrick för Woody's 2. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Gor Sargisyan 2 och Martin Thelander, målen för Nykroppa gjordes av Emil Karlsson.

Med en omgång kvar är Woody's 2 på åttonde plats i tabellen, och Nykroppa är på nionde plats.

Nästa motstånd för Woody's 2 är Immetorp. Lagen möts fredag 29 september 17.30 på Källmossen. Nykroppa tar sig an IFK Kristinehamn U hemma lördag 30 september 11.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollKilsta IPNykroppa AIKWoody's FC 2

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.