Hoppa till huvudinnehållet

Villastaden vann – och toppar tabellen

Publicerad:

Segern mot Alkvettern på bortaplan innebär att Villastaden nu är serieledare i division 6 Värmland östra herr i fotboll, en poäng före Strömtorp B. Villastaden vann med 5-3 (1-1). Alkvettern ligger på fjärde plats i tabellen.

– Vi gör nog en av de bästa halvlekarna under säsongen i första, andra vet jag inte riktigt vad vi pysslar med. Vi gör inte alls det vi säger i pausen i alla fall, att fortsätta som i första. Men, men bara att gratulera Villastaden till segern, kommenterade Alkvetterns tränare Peter Philipsson.

Lucas Bollås och Luka Nemorin gjorde två mål var för Villastaden. Benjamin Henriksson gjorde också ett mål för Villastaden, målen för Alkvettern gjordes av Niklas Blomquist, Carl-Jakob Olsson och Tim Svensson.

Fredag 29 september 19.00 spelar Alkvettern borta mot Strömtorp B. Villastaden möter Ölme hemma på Sannaheden lördag 30 september 16.00.

Artikeltaggar

Alkvetterns IKAlkvetterns IPDivision 6 Värmland östraFotbollVillastadens IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.