Hoppa till huvudinnehållet

IFK Kristinehamn U vann efter walk over från Strömtorp B

Publicerad:

Matchen i division 6 Värmland östra herr i fotboll mellan hemmalaget IFK Kristinehamn U och gästande Strömtorp B spelades inte som tänkt under söndagen. Strömtorp B lämnade walk over vilket gör att IFK Kristinehamn U tilldöms segern med 3-0.

Strömtorp B hade en fin rad med nio raka matcher utan förlust inför söndagens match.

Med en omgång kvar är IFK Kristinehamn U på femte plats i tabellen, och Strömtorp B är på andra plats.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollIFK Kristinehamn FotbollSannavallenStrömtorps IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.