Hoppa till huvudinnehållet

Formsvaga Säffle SK mot IFK Skövde

Publicerad:

Säffle SK behöver en seger när laget möter tredjeplacerade IFK Skövde hemma på Sporthälla IP. Inför dagens match har hemmalaget fyra matcher i rad utan seger i division 2 norra Götaland herr i fotboll, och är nu elva. IFK Skövde vann senast mot Yxhult med 3-2.

Senast lagen möttes slutade det med seger för IFK Skövde på hemmaplan med 2-0.

IFK Skövde är ganska bra på bortaplan, och har sju segrar och två oavgjorda matcher.

Artikeltaggar

Division 2 norra GötalandFotbollIFK Skövde fotbollSäffle SKSporthälla IP

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.