Hoppa till huvudinnehållet

Storseger för Ämtervik hemma mot Kils AIK

Publicerad:

Ämtervik hade en riktig målfest när man besegrade Kils AIK hemma på Lövviksvallen i division 5 Värmland västra herr i fotboll. Ämtervik vann med hela 7-0 (3-0).

– Det blev en bekväm seger som grundlades med 2-0 efter 15 minuter och det märktes tidigt i matchen vilket lag som hade mest självförtroende. Vi ger egentligen inte Kil särskilt mycket boll att jobba med utan vi håller i och rullar runt tills det rätta läget kommer. 3-0 i halvtid och 7-0 totalt kunde varit ännu större siffror men vi är mycket nöjda med en fortsatt bra inställning och glädje i truppen. Örnen borta i sista matchen nästa helg och vi ska göra ett försök att behålla vår fina höstsvit, tyckte Ämterviks tränare Marcus Palmberg, efter matchen.

Segern var Ämterviks åttonde på de senaste nio matcherna.

Olof Palmberg gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Johan Ahlberg 2, Amer Arnautovic och Erik Lind.

Resultatet innebär att Ämtervik ligger kvar på fjärde plats och Kils AIK på tionde plats i tabellen.

Artikeltaggar

Ämterviks FFDivision 5 Värmland västraFotbollKils AIK FKLövviksvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.