Hoppa till huvudinnehållet

Philip Erlandson räddade poäng när Västanvik kryssade

Publicerad:

I halvtid ledde Skoghall matchen på hemmaplan i division 4 Värmland herr i fotboll mot Västanvik med 1-0, efter mål av David Högfält. Men i andra halvlek jobbade sig Västanvik in i matchen, och kvitterade genom Philip Erlandson efter 78 minuters spel. Matchen slutade 1-1.

– Vi är besvikna då vi hade många lägen att utöka vår ledning och döda matchen men återigen spökar vår oförmåga att ta tillvara chanserna och då Västanvik kunde kvittera på straff tappade vi spelet och blev lite oskärpta, kommenterade Skoghalls ledare Anders Larsson.

Västanviks tränare Cesar Acuna om matchen:

– En medioker division 4-match där vi hade en aning övertag och Skoghall inte riktigt ville spela. Första halvleken är jämndålig och vi kommer inte upp i nivå. Andra halva handlar mer eller mindre bara om oss. Vi kvitterar på straff och har ett x antal riktigt giftiga chanser. Men tyvärr 1-1 och kampen fortsätter.

Matchen var mållös till Skoghall tog ledningen i 23:e minuten, genom David Högfält. Philip Erlandson kvitterade för Västanvik på straff med knappa kvarten kvar. 1-1-målet blev matchens sista.

Det här var Skoghalls femte oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Skoghall på fjärde plats i tabellen, medan Västanvik är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Skoghall är Töcksfors. Lagen möts fredag 29 september 19.30 på Hagavallen. Västanvik tar sig an Arvika hemma lördag 30 september 14.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollIFK SkoghallMörmons IPVästanviks AIF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.