Hoppa till huvudinnehållet

Jenny Tropps mål räckte inte för Rävåsen

Publicerad:

Hemmalaget Rävåsen fick se sig besegrat av Husqvarna i lördagens match i division 1 mellersta dam i fotboll. 1-4 (1-3) slutade matchen.

– Vi möter idag seriens bästa lag tycker jag. Vi räcker helt enkelt inte till, de hade några avslut i ramen och Ann-Sofie fick göra några ingripanden. Det är såklart tråkigt att förlora, men vi får försöka att avsluta de sista matcherna på bästa sätt. Släppa denna match och ladda om till nästa, kommenterade Rävåsens tränare Dennis Fransson.

Husqvarna gjorde första målet. Wilma Wigren gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Rävåsen kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Jenny Tropp, i åttonde minuten.

Husqvarna tog ledningen bara fem minuter senare genom Ellen Nilsson.

Husqvarna gjorde också 1-3 strax före halvtidsvilan, genom Elin Andersson. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Elin Andersson återigen och ökade ledningen för Husqvarna. Det fastställde slutresultatet till 1-4.

Det här betyder att Rävåsen är kvar på 13:e plats, och Husqvarna stannar på tredje plats, i tabellen.

Rävåsen tar sig an Boo i nästa match hemma söndag 1 oktober 13.00.

Artikeltaggar

FotbollHusqvarna FFKilsta IPRIK Karlskoga

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.