Hoppa till huvudinnehållet

Formsvagt Rävåsen möter Husqvarna

Publicerad:

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Rävåsen, som nu söker efter ett trendbrott hemma mot tredjeplacerade Husqvarna. Hemmalaget har inför matchen fyra förluster i rad i division 1 mellersta dam i fotboll. Husqvarna har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med trettondeplacerade Rävåsen.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Husqvarna, med 4-0.

Husqvarna är ganska bra på bortaplan, och har fem segrar och en oavgjord match.

Artikeltaggar

FotbollHusqvarna FFKilsta IPRIK Karlskoga

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.