Hoppa till huvudinnehållet

Marcus Olsson i målform när Karlstads IBF Ungdom vann

Publicerad:

Hemmalaget Karlstads IBF Ungdom tog hem de tre poängen efter seger mot Edebäck i division 2 Värmland herr i innebandy. 7-4 (2-0, 2-3, 3-1) slutade matchen på fredagen.

Edebäcks tränare Alexander Forsdal:

– Första perioden hamnade vi lite på hälarna och Karlstad kan ganska bekvämt rulla runt oss precis som de önskar, men vi lyckas ändå hålla nere siffrorna. Vi gör sedan två betydligt bättre perioder sedan där vi stundvis är det bättre laget. Men det studsar lite emot oss i de avgörande momenten idag och det håller inte hela vägen. Vi behöver verkligen inte skämmas för insatsen idag och tar nya tag på fredag hemma i Ladan!

Karlstads IBF Ungdom startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Erik Lenhult och Noah Olsson. Edebäck förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 4-3.

Karlstads IBF Ungdom vann också tredje perioden 3-1 och ställningen efter tre perioder var 7-4.

Karlstads IBF Ungdom vann senast lagen möttes, 2018, med 7-2 i Stavdal Arena.

Karlstads IBF Ungdom tar sig an Hertzöga i nästa match borta lördag 30 september 14.00. Edebäck möter Skoghall hemma fredag 29 september 20.00.

Artikeltaggar

Colorama ArenaDivision 2 VärmlandEdebäck IBFInnebandyKarlstad IBF Ungdom

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.