Hoppa till huvudinnehållet

Karlstad får nytt företag i handelsbranschen

Publicerad:

Tht Handelsbolag, som har sitt säte i Karlstad, uppger att de ska ägna sig åt "handel med ett flertal olika produkter inom områden".

Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 21 september.

Bolagsmän är Husni Alalwi, 19 år, och Christoffer Henriksen, 19 år.

THT Handelsbolag

Full verksamhetsbeskrivning för Tht Handelsbolag: "Företaget ska bedriva handel med ett flertal olika produkter inom områden såsom hemelektronik, skönhetselektronik, kläder, heminredning och leksaker. Produkterna kommer endast att erbjudas via e-handel."

Artikeltaggar

KarlstadNäringslivNya företagVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.