Hoppa till huvudinnehållet

31-åring startar nytt företag i Karlstad

Publicerad:

Den 21 september registrerades det nya bolaget Ma Tak och Tätskikt hos Bolagsverket.

Företaget har sitt säte i Karlstad och har som sin verksamhet "jag kommer jobba med papptak". Ägare är Mustafa Ahmadi, 31 år.

MA TAK OCH TÄTSKIKT

Fullständig verksamhetsbeskrivning för Ma Tak och Tätskikt lyder: "Jag kommer jobba med papptak. jag kommer att erbjuda mina tjänster till företag, privatpersoner, och även bli inhyrd hos andra takfirmor."

Artikeltaggar

KarlstadNäringslivNya företagVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.