Hoppa till huvudinnehållet

Storseger för Färjestad borta mot Valbo J18

Publicerad:

Färjestad tog en enkel seger mot Valbo J18 borta i NickBack Arena i J18 Region väst herr i hockey. Laget dominerade matchen, som slutade 7-2 (4-0, 1-1, 2-1).

Färjestad spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom mål av Elias Eriksson, Teodor Friberg, Axel Jansson och Filip Fransén. Färjestad ökade ledningen till 0-5 genom Svante Uusitalo efter 1.22 i andra perioden.

Valbo J18 reducerade dock till 1-5 genom Benjamin Wettervik efter 11.15 av perioden. Färjestad gjorde dock två snabba mål i tredje perioden och gick från 1-5 till 1-7, målen av Axel Jansson och Melker Lundquist. Målen punkterade matchen.

Hannes Tupakka reducerade förvisso, men närmare än 2-7 kom inte Valbo J18. Färjestad tog därmed en stabil seger.

Axel Jansson gjorde två mål för Färjestad och ett assist.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Färjestad med 7-3.

Söndag 24 september 15.30 spelar Färjestad borta mot Mora.

Artikeltaggar

Färjestad BK JuniorIshockeyJ18 Region västNickBack ArenaValbo HC

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.