Hoppa till huvudinnehållet

Så här formeras DIF:s lag i kvällens nyckelmatch mot AIK

Publicerad:
Sondre Rossbach har som målvakt en mycket viktig roll i DIF-laget mot AIK.
Sondre Rossbach har som målvakt en mycket viktig roll i DIF-laget mot AIK. Foto: Tommy Pedersen/TT

Degerfors IF kommer till spel med samma startelva som i senaste matchen när laget måndag kväll ska möta AIK borta.

Det blir en ändring bland ersättarna jämfört med hur det såg ut mot Häcken för två veckor sedan. Mittfältaren Damjan Pavlovic är sjuk och ersätts av försvararen Alexander Hedén Lindskog. Den unge backen fick för drygt tre veckor sedan göra sin allsvenska debut när han hoppade in i slutet av förlustmatchen borta mot Djurgården.

Degerfors startelva mot AIK: Sondre Rossbach – Gustav Granath, Douglas Bergqvist, Sebastian Ohlsson – Elyas Bouzaiene, Rasmus Örqvist, Johan Mårtensson, Christos Gravius, Joe Gyau – Hugo Bolin, Diego Campos.

Ersättare: Jonas Olsson, Karim Mammar, Seid Korac, Alexander Hedén Lindskog, Justin Salmon, Peter Gwargis, Pashang Abdulla, Gustav Lindgren och Oscar Wallin.

Degerfors gör en ändring i truppen – så ska AIK besegras

Artikeltaggar

AIKAllsvenskanDegerfors IF HerrFotbollFriends ArenaSolna

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.