Hoppa till huvudinnehållet

LISTA: Här är veckans konkurser i Värmland

Publicerad:

Vill du veta om företag som har gått i konkurs i Värmland?

Här är veckans lista:

Byggness AB

Byggness AB har försatts i konkurs i Karlskoga. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget skall idka handel inom verktygs-, byggmaskins- och byggmaterialbranschen samt spedition och landtransport av byggmaterial och varor, detaljhandel med byggvaror och närliggande tjänster, försäljning av annonsutrymme på elektroniskt datanät gällande ovannämnda varu- och tjänsteutbud samt marknadsförings-, informations-, publikations-, förmedlings-, uthyrnings- och distributionsverksamhet via datanät gällande ovannämnda varor och tjänster samt övrig därnmed förenlig verksamhet. Bolaget ska dessutom bedriva handel med och förvaltning av egna och övriga fastigheter samt handel med aktier och värdepapper.". Företaget registrerades 2017-06-22 och konkursen inleddes 2023-09-11.

Elht AB

Elht AB med Hasan Sefaj och Thomas Eriksson i ledningen har försatts i konkurs i Karlstad. När företaget startades var beskrivningen att "Aktiebolagets verksamhet skall vara att sälja elmaterial, tjänster inom elinstallationer, arbete med ventilation och kylinstallationer, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2019-04-23, konkurs inleddes 2023-09-08.

Hairoffice Karlstad AB

Hairoffice Karlstad AB med Johannes Yuhanneson i ledningen har försatts i konkurs i Karlstad. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget ska bedriva handel med produkter och artiklar inom hårvård samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2021-08-20, konkurs inleddes 2023-09-13.

Nordic Comfort Products AB

Nordic Comfort Products AB leddes av Svein-Erik Hjerpebakk, Dan Lundqvist och Magnus Fredholm i Hammarö. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget skall bedriva butikshandel med kontorsmöbler och därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2004-04-07 och konkursen inleddes 2023-09-08.

St VVS AB

St VVS AB med Hasan Sefaj och Thomas Eriksson i ledningen har försatts i konkurs i Karlstad. När företaget startades var beskrivningen att "Aktiebolaget ska bedriva installation samt service inom vvs, försäljning av vvsmaterial. Bolaget ska förvalta lös och fast egendom.". Företaget registrerades 2018-11-06, konkurs inleddes 2023-09-08.

Artikeltaggar

NäringslivNya företag

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.