Hoppa till huvudinnehållet

Karlstad får nytt företag i byggbranschen

Publicerad:

Den 15 september registrerades det nya bolaget Mediqueue Solutions AB hos Bolagsverket.

Företaget har sitt säte i Karlstad och ska enligt verksamhetsbeskrivningen jobba med "syftet med företaget är att utveckla och driva en heltäckande hälso- och sjukvårdsplattform med målet att förbättra vårdupplevelsen för både vårdpersonal och patienter".

Bolaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Företrädare är Mohamed Kabbani, 26 år, som är styrelseledamot samt Yasmin Yousef Said, 26 år, som är styrelsesuppleant.

MediQueue Solutions AB

Full verksamhetsbeskrivning för Mediqueue Solutions AB: "Syftet med företaget är att utveckla och driva en heltäckande hälso- och sjukvårdsplattform med målet att förbättra vårdupplevelsen för både vårdpersonal och patienter. Fokus initialt kommer att ligga på att minska väntetider inom hälsosektorn genom innovativa teknologier, processer och lösningar. Vi bygger en app och ett system som strävar efter att skapa ett hälsoekosystem för att göra hälsa roligare och mer tillgänglig."

Artikeltaggar

KarlstadNäringslivNya företagVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.