Hoppa till huvudinnehållet

33-åring startar nytt företag i Säffle

Publicerad:

Den 15 september registrerades det nya bolaget Nordic Instrument Services AB hos Bolagsverket.

Bolaget har sitt säte i Säffle och verksamheten ska vara "service-, utbildnings- samt konsultverksamhet inom processindustrin, äga och förvalta värdepapper". Styrelseordförande är Tobias Holmblad, 33 år.

Bolaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Nordic Instrument Services AB

Fullständig verksamhetsbeskrivning för Nordic Instrument Services AB lyder: "Föremålet för bolagets verksamhet är service-, utbildnings- samt konsultverksamhet inom processindustrin, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet."

Artikeltaggar

NäringslivNya företagSäffleSäffle kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.